WinMall вводить “дитячий” замок задля безпеки Ваших дітей
Системи дитячого захисту на вікна

WinMall вводить “дитячий” замок задля безпеки Ваших дітей

На жаль щороку близько 150 дітей випадає із вікон і ця статистика не може не лякати. Ми знаємо як уникнути навіть гіпотетичну можливість такої події і зробити так, щоб Ваші діти завжди були в безпеці.

Поняття “дитячий” замок містить кілька видів механізмів, основна роль яких полягає у блокуванні поворотної функції віконної стулки. Встановлення не обмежує можливість провітрювання кімнати, але розкрити стулку без ключа не вийде.

Таким елементом можна обладнати вже встановлені вікна, чи нові – при замовленні виробу включити його у комплектацію.

Є різні моделі дитячих захистів, але найбезпечнішими є: ручка із замком або врізний замок у вікно.

Ручка із замком - це один із найпростіших та надійних способів заблокувати стулку. У цьому випадку звичайну ручку замінюють спеціальною, обладнаною вбудованим замком. Привести в дію поворотний механізм віконної конструкції можна тільки за допомогою ключа. При цьому заблокувати стулку можна не тільки у закритому положенні. Функціональність не обмежується – відчиняти вікно, закривати, залишати у режимі провітрювання, але для зміни положення завжди потрібен ключ. Замінити ручки можна на готовому вікні, а також замовити відразу з новим вікном.

Врізний замок вбудований у фурнітуру вікна, що блокує відкриття стулки. Із врізним замком малюки зможуть відкривати стулку тільки в похилому положенні до певного моменту. Від випадкового відкривання стулки передбачений блокіратор відкриття. Вікно не відкриється і не нахилиться, також ручка не повернеться до тих пір, поки дорослими не зніметься ключем блокування відмикання замка. Можна встановити як в готову конструкцію, так відразу замовити з вікном.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 245 XX XX +380 67 245 9125
+380 67 245 XX XX +380 67 245 9125
Ідентифікатор: 22373
Виробництво вікон Viknar`off