WinMall починає встановлювати безпровідну та провідну сигналізацію
Система сигналізацію у нашому шоурумі

WinMall починає встановлювати безпровідну та провідну сигналізацію

Ми встановлюємо систему сигналізації на вікна відразу при замовлені, а також у конструкції, що стоять. В залежності від ситуації, підбираємо тип сигналізації, безпровідна чи провідна.

У вікна, що вже встановлені, приєднується безпровідна сигналізація. Основна перевага — енергонезалежність від мережі, а також відсутність проводів і впровадження в дизайн. Тому завдання зміни конфігурації або розширення системи значно спрощується. Незручність може бути в тому, що потрібно своєчасно міняти батарейки в бездротових блоках. Але і так будь-яка охоронна система вимагає регламентного обслуговування.
Великою перевагою у цій ситуації є те, що Ви можете себе захистити не змінюючи вікна.

Система сигналізації, що встановлюється при замовлені вікна - є провідною та приєднується до будь-якої системи сигналізації. Елементи (камери, датчики) передають сигнали по дротах. У зв'язку з цим, сформулюємо сильні сторони, гарантовано спрацьовують при порушенні цілісності, не сприйнятливі до перешкод.

Сигналізація, яку встановлюємо ми, має значні переваги: внаслідок того, що у вікні стоїть два датчики геркона, воно захищене навіть у відкидному режимі. Вже спрацьовує у разі відкриття на 6 мм. Тобто вікно намагаються відкрити, а сигнал уже є.
За бажання можна встановлювати різні режими: безшумна без звукового супровіду, або зі звуком.

У нашому шоурумі представлена система сигналізації, тому можна провести тест драйв.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 245 XX XX +380 67 245 9125
+380 67 245 XX XX +380 67 245 9125
Ідентифікатор: 22383
Алюмінієві профілі Profilco