WinMall представили Winkhaus activPilot PADM для розумних вікон

WinMall представили Winkhaus activPilot PADM для розумних вікон

Компанія WinMall слідкує за інноваційними рішеннями, екологічністю та комфортом Вашої оселі. В нашому представили фурнітурну систему activPilot PADM від наших партнерів компанії Winkhaus для "розумного будинку". Ще кілька десятиліть тому здавалася, що ця технологія є фантастикою з далекого майбутнього, але зараз - це реальність, до якої варто прагнути.

Приміщення можна провітрювати незалежно від користувача, це можна зробити завдяки взаємодії з електроприводом BDT фірми D+H. Цей електропривод BDT надає можливість автоматичного повітрообміну у годинному режимі, який ви самі й встановите.

Система фурнітури activPilot Comfort PADM забезпечує природний та енергоефективний повітрообмін, а електропривод, що взаємодіє з фурнітурою BDT дозволяє на автоматичне відкривання, замикання та паралельне зміщення стулки по всьому периметру за допомогою електродвигуна. 

Вікно, оснащене цією фурнітурою, виконує вимоги підвищеного захисту від злому для класу стійкості до злому RC2 (залежно від конфігурації фурнітури).

А що найважливіше, вікно можна залишити у режимі щілинного провітрювання! 

Система комфортної вентиляції забезпечує природний повітрообмін згідно з DIN 1946-6. Завдяки спеціальному програмуванню способу провітрювання (згідно з індивідуальними потребами) та незалежно від присутності користувача, в приміщення надходить приплив свіжого повітря зовні. У разі важкодоступних вікон чудово складає іспит зручний пульт, що функціонує на частоті радіохвиль. 

Додатковими перевагами цієї сучасної системи провітрювання є також невелика витрата електроенергії, зручна сенсорна панель дистанційного управління з інтелектуальним підсвічуванням
та виразними позначеннями „потрібних“ кнопок та безшумна робота пристрою. 

Монтаж фурнітури activPilot Comfort PADM характеризується простотою та легкістю виконання. Для встановлення системи потрібно лише кілька додаткових елементів системи activPilot.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 245 XX XX +380 67 245 9125
+380 67 245 XX XX +380 67 245 9125
Ідентифікатор: 22272
Алюмінієві профілі Profilco