Компанія VANDO впроваджує виробництво сучасних ролетних систем від Aluprof
VANDO
Сучасні захисні ролети

Компанія VANDO впроваджує виробництво сучасних ролетних систем від Aluprof

Компанія VANDO впроваджує виробництво сучасних ролетних систем від Aluprof.
Ролетні системи можуть бути додатковим елементом захисту від вибухових хвиль (також можуть зупинити каміння, шматки скла чи інші елементи, все залежить від відстані до місця детонації), ми рекомендуємо, крім цього, використовувати склопакети із триплекса чи загартованим склом, а також протизламну фурнітуру, що стане доповненням до загального рішення безпеки, однак вони не замінять надійного укриття, що призначене для захисту людей від вибухів.
Сьогодні ролетами начебто нікого не здивуєш, але ми звикли до ролет, які закріплені на зовнішній частині фасаду в площині віконного прорізу. Таким чином короб ролети зменшує світовий проріз вікна та ускладнює оздоблення всього фасаду.
Але, якщо на етапі проектування будинку закласти в габаритні прорізи, розміри вікна та ролет, а на виробництві виготовити вікна та ролети в одному конструктиві, то громіздкий короб майже повністю буде прихований після встановлення вікна. Зсередини залишиться тільки доступ до ревізійного люка із електродвигуном.
Конструктивно короб ролет складається із ПВХ частин та додатково утеплюється зсередини, таким чином загальні теплові характеристики конструкції не зменшуються. Завдяки тому, що основні елементи ролет зроблені з ПВХ їх, при необхідності, можна задекорувати в колір вікна.
Електродвигун що монтується в короб має стандартне живлення 220V та не потребує додаткових блоків підключення. Керування можливе за допомогою вмонтованого вимикача, також можливо підключити пульт дистанційного керування, який, в свою чергу, може керувати декількома ролетами одночасно.
Звертайтесь до відділу роздрібних продажів за телефоном або пишіть у приватні повідомлення сторінки та замовляйте якісні конструкції із гарантією! У нас ви можете замовити металопластикові конструкції Rehau чи алюмінієві конструкції та ролети Aluprof, із якісними європейськими компонентами та монтажем виконаним сертифікованими спеціалістами.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 44 363 XX XX +380 44 363 5709
+380 44 363 XX XX +380 67 370 5868
Идентификатор: 22392