Українські виробники вікон підвищують рівень безпеки стандартних вікон
Фото: Winkhaus
Базовий рівень не потребує сертифікації та не зазначений у ДСТУ EN 1627:2014, який оперує класами зламостійкості RC1N, RC2N, RC2, RC3... Чим вищий ризик пограбування, тим вищим має бути клас.

Українські виробники вікон підвищують рівень безпеки стандартних вікон

З 15 листопада 2022 року виробник вікон КОРСА починає комплектувати вікна фурнітурою Winkhaus із двома протизламними елементами за замовчуванням. Про це йдеться у повідомленні пресцентру компанії. Вона підхопила тренд українських виробників вікон та дверей щодо підвищення рівня стійкості до зламів стандартних конструкцій. У порівнянні з енергоефективністю ця тенденція не настільки поширена. Проте все більше гравців працюють над підвищенням обізнаності та покращенням безпеки вікон.

Вікна ТМ Вікна КОРСА тепер стандартно оснащені Winkhaus activPilot Concept з двома протизламними елементами. Протизламні елементи: грибоподібна цапфа та планка — забезпечують міцне зчеплення стулки та рами між собою.
Вікна з двома протизламними елементами належать до базового рівня безпеки, тобто початкового рівня захисту від злому, який не потребує сертифікації.

У компанії КОРСА також підкреслили, що саме принципова позиція Winkhaus щодо неприпустимості продовження бізнесу на території країни-агресора вплинула на рішення про заміну основного постачальника фурнітури мережі партнерів.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22448