Німці представили двосторонній скотч для вклеювання склопакета
Фото: Lohmann Tapes

Німці представили двосторонній скотч для вклеювання склопакета

fensterbau/frontale 2022
Німецька компанія Lohmann Tapes представила двосторонню клейку стрічку для вклеювання склопакета. На міжнародній віконній виставці fensterbau frontale компанія продемонструвала, що за допомогою цієї стрічки можна досягти стійкості до злому RC2.

Приклеювання скла до профілю за допомогою лише клейкої стрічки називається прямим статичним склінням (SDG). Склопакет клеїться безпосередньо до віконної стулки. Вклеєний склопакет у конструкції є необхідною умовою для досягнення зламостійкості RC2. Міцність клейового зчеплення стрічок DuploCOLL відповідає стандарту ift VE-08/2 (випробування властивостей склеєних віконних стулок).

Спеціалісти компанії також наголошують, що використання клейких стрічок продовжує термін служби вікон. Для вікон ПВХ застосування стрічки дозволяє виготовляти конструкції без сталевого армування, що підвищує їхні теплоізоляційні властивості. Статичне навантаження передається на склопакет.

Стрічки DuploCOLL® 56002, DuploCOLL® 56003 та DuploCOLL® 56005 можна використовувати на різних матеріалах: ПВХ, дереві, алюмінії та склопластику.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22453