VELUX Group оголосила про скорочення виробництва
Фото: VELUX Group

VELUX Group оголосила про скорочення виробництва

Група VELUX, яка виробляє мансардні вікна, оголосила про скорочення виробництва на своїх європейських заводах. Про це повідомляють у пресцентрі компанії. Причиною стало падіння продажів через складну макроекономічну ситуацію. Це призвело до накопичення товарів на складах.

VELUX почала скорочувати виробництво на заводах у Польщі, Данії, Угорщині, Словаччині та Німеччині. Процес може призвести до звільнення близько 430 осіб.

Компанія намагалася зменшити надлишкові запаси, скоротивши виробничі дні та припинивши наймання нових працівників. Однак цих кроків виявилося недостатньо.

«Споживачі витрачають менше на поліпшення житла, а наші склади заповнені. Як наслідок, нам потрібно скоротити виробництво. На жаль, це означає попрощатися з талановитими й відданими людьми. Однак у поточній макроекономічній ситуації ми вважаємо, що необхідні коригування зараз, щоб підготувати наш бізнес і залишатися сильним на майбутнє», – коментує Ібен Шмідт Хельбірк, виконавчий віцепрезидент з питань персоналу та організації.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Связанный контент
Идентификатор: 22480