VELUX Group скорочує працівників на європейських заводах
Фото: VELUX Group

VELUX Group скорочує працівників на європейських заводах

VELUX Group, яка виробляє дахові вікна, оголосила про скорочення виробництва на європейських заводах. Про це йдеться в повідомленні на сайті компанії. Причина — зниження продажів мансардних вікон через складну макроекономічну ситуацію. Це призвело до надмірних запасів товарів.

VELUX ініціювала скорочення виробництва на заводах у Польщі, Данії, Угорщині, Словаччині та Німеччині. Процес може призвести до звільнення до 430 співробітників.

Компанія намагалася скоротити надлишки запасів, скорочуючи кількість виробничих днів та припинення найму нових робітників. Однак цих кроків виявилося не достатньо.

«Споживачі менше витрачають на поліпшення житла, а наші склади заповнені. Тому нам потрібно менше виробляти. На жаль, це означає прощання з талановитими та відданими своїй справі людьми. Проте в поточній макроекономічній ситуації ми вважаємо, що необхідно внести корективи зараз, щоби підготувати наш бізнес і залишатися сильним на майбутнє», коментує Ібен Шмідт Хельбірк (Iben Schmidt Helbirk), виконавчий віцепрезидент з кадрів та організації.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 22480