ift Rosenheim опублікував нові інструкції з установки вікон та навісних фасадів
Фото: © ift Rosenheim / Photo 5000 - stock.adobe.com
Два посібники з монтажу вікон, вхідних дверей та навісних фасадів тепер пропонують технічну базу для якісного монтажу англійською мовою.

ift Rosenheim опублікував нові інструкції з установки вікон та навісних фасадів

Інститут віконних технологій ift Rosenheim випустив посібники зі встановлення англійською мовою. Вони також публікуються Асоціацією якості RAL виробників вікон та фасадів.

У нових «Інструкція з монтажу вікон та зовнішніх дверей» та «Інструкція з монтажу навісних фасадів» враховано зміни в нормах щодо тепло- та енергозбереження, звукоізоляції та герметизації стиків. Як зазначає ift, найбільш актуальними є інструкції щодо кріплення вікон відповідно до вимог стійкості до злому.

Додано новий розділ про виносний монтаж. Він відзначений як варіант із значними перевагами.
У практичне використання додано приклад установки конструкції з безбар'єрним порогом. Наведені приклади підходять для приміщень із помірним кліматом (Центральна Європа або аналогічний клімат) та стандартним внутрішнім кліматом.
Усі теплові розрахунки перероблені відповідно до нормативних змін: ізотерми, значення Psi (тепловтрати), температурний фактор fRsi.

Видання містить виправлення, внесені до німецької версії після редакцій 2020 та 2022 років. На думку експертів ift Rosenheim, це керівництво обов'язково до прочитання будівельниками та проектувальниками, які хочуть професійно встановлювати будівельні конструкції.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22499