ift Rosenheim випустив англомовні інструкції з монтажу вікон, вхідних дверей та навісних фасадів
Фото: © ift Rosenheim / Photo 5000 - stock.adobe.com
Два посібники з монтажу вікон, вхідних дверей та навісних фасадів тепер пропонують технічну базу для якісного монтажу англійською мовою.

ift Rosenheim випустив англомовні інструкції з монтажу вікон, вхідних дверей та навісних фасадів

Інститут віконних технологій ift Rosenheim випустив англомовні посібники з монтажу. Вони також опубліковані Асоціацією якості RAL виробників вікон та фасадів.

Нові «Інструкція з монтажу вікон та вхідних дверей» й «Інструкція з монтажу навісних фасадів» враховують зміни щодо теплоізоляції та енергозбереження, звукоізоляції, герметизації стиків. Як зазначили в ift, найбільш актуальними є вказівки з кріплення вікон відповідно до вимог зламостійкості.

Додано нову главу для виносного монтажу. Двоступенева установка з попереднім каркасом позначена як варіант зі значними перевагами.
До практичних реалізацій додано приклади встановлення конструкцій з безбар'єрними порогами. Описані приклади підходять для помірного клімату (центральноєвропейського або подібного) та приміщень зі стандартним внутрішнім кліматом.
Відповідно до нормативних змін перероблені всі теплові розрахунки: ізотерма, значення Psi (втрати тепла), температурний фактор fRsi.

Видання містять правки, які було внесені до німецької версії після переглядів у 2020 та 2022 роках. У посібниках науково обґрунтовані принципи монтажу. На думку фахівців ift Rosenheim, посібники є обов’язковими для прочитання будівельниками та проєктувальниками, які хочуть професійно встановлювати будівельні конструкції.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22499
Нова компактна ручка HOPPE