Нова віконна еРучка ConnectSense — тримає вікно під наглядом

Нова віконна еРучка ConnectSense — тримає вікно під наглядом

Той, хто обладнує розумний будинок, хоче зробити своє життя більш комфортним, економити електроенергію та жити безпечніше. За допомогою віконної еРучки ConnectSense ми пропонуємо правильне рішення для надійного контролю стану вікна. Вона визначає спроби злому вікна та повідомляє про них у центр керування Smart Home.

Крім цього, розпізнаються і надсилаються повідомлення як про положення ручки (закрито, відкинуто, відкрито), так і про положення віконної стулки (закрито, відкрито). Таким чином, за допомогою віконної еРучки ConnectSense можна також призначити сценарії, які забезпечать більшу енергоефективність та комфорт. Наприклад, коли вікно відкрито на провітрювання, опалення або кондиціювання повітря можуть автоматично вимикатися. Для передачі радіосигналу використовується стандартний радіопротокол Z-Wave Plus.

Віконні еРучки ConnectSense доступні в серії Amsterdam з її непідвладною часу прямокутною формою. На додаток до таких класичних кольорів, як кольори матової нержавіючої сталі та транспортний білий, ви також можете вибрати модний чорний матовий колір.

Компанія HOPPE представить новинку на провідній будівельній виставці BAU 2023 у квітні.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 44 360 XX XX +380 44 360 7649
Идентификатор: 22624