Sedak представить на BAU вакуумну ізоляційну панель
Фото: Sedak
Вакуумна ізольована панель sedak isomax вбудована в склопакет шириною 59 мм

Sedak представить на BAU вакуумну ізоляційну панель

BAU 2023
Компанія Sedak на провідній будівельній виставці BAU 2023 представить вакуумні ізоляційні панелі isomax. Будівництво для майбутнього, ресурси та перероблення — головні теми цьогорічного BAU. Компанія стверджує, що її високоефективне скління допоможе досягти цих цілей.

Sedak спеціалізується на виробництві великого ізоляційного та безпечного скла. Система isomax доступна в розмірі до 3,6 м х 20 м. Але що виділяється, так це теплоізоляція панелі, інтегрованої в склопакет: Ug становить до 0,23 Вт/м²K.
До прикладу, значення Ug для склопакета шириною 52 мм з двома i-склами з теплими дистанціями і заповненими аргоном становить 0,52 Вт/м2-К.

Панелі розміщуються в проміжках між склами в непрозорій зоні. Панелі вакуумної ізоляції покриті плівкою, непроникною для газів і парів. І значення Ug залежить від частки непрозорої зони.

Виробництво Sedak великогабаритного скла
Фото: Sedak
Значення коефіцієнта теплопередачі Ug залежно від частки прозорих ділянок

Повністю засклені фасади рідко є такими. Вони спроєктовані так, щоби виглядати скляними. За допомогою sedak isomax можна приховати такі конструкції, як колони і балки, і таким чином отримати по-справжньому повністю засклений, ізольований фасад. Прозорі та непрозорі зони можна вільно комбінувати та організовувати.

Виробництво Sedak великогабаритного скла
Фото: Sedak
Виробництво оптимізоване для надзвичайно важкого скла великого розміру

Система isomax підтримує світову тенденцію до покращення теплових характеристик скляних фасадів та підвищення енергоефективності. Говорячи про Україну, безпечне скло також вийшло на перший план через російську окупацію. З цієї причини компанія Glas Trösch Україна встановила нову технологічну лінію на ділянках гартування скла.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22647