sedak isomax дозволяє створювати суцільні фасади з теплоізоляцією на рівні стін
Фото: Sedak
Вакуумна ізольована панель sedak isomax вбудована в склопакет шириною 59 мм

sedak isomax дозволяє створювати суцільні фасади з теплоізоляцією на рівні стін

BAU 2023
Sedak скористався світовою будівельною виставкою BAU 2023, щоби знову представити вакуумну ізоляційну панель sedak isomax. Майбутнє будівництво, ресурси та перероблювання є ключовими темами цьогорічного BAU. У компанії зазначають, що досягти цих цілей допомагає високоефективне скло.

Sedak спеціалізується на виробництві великогабаритного ізоляційного та безпечного скла. І sedak isomax доступний у розмірі до 3,6 м x 20 м. Проте визначною є теплоізоляція склопакета з вбудованою панеллю: Ug до 0,23 Вт/м²K.
Для порівняння, двокамерний склопакет шириною 52 мм з двома і-склами, теплими дистанціями, заповнений аргоном, має коефіцієнт теплопередачі Ug = 0.52 Вт/м2·К.

Вакуумні ізоляційні панелі розміщуються у просторі між склами в непрозорій зоні. Вони містять газонепроникну та паронепроникну плівку. Величина Ug залежить від частки непрозорих ділянок.

Виробництво Sedak великогабаритного скла
Фото: Sedak
Значення коефіцієнта теплопередачі Ug залежно від частки прозорих ділянок

Повністю скляні фасади рідко бувають такими. Вони просто створені, щоб виглядати саме так. Непрозорі ділянки приховують колони, балки та інші елементи конструкції. sedak isomax дозволяє зробити фасад дійсно суцільноскляним та ізольованим. Прозорі та непрозорі ділянки можна вільно комбінувати та розташовувати.

Виробництво Sedak великогабаритного скла
Фото: Sedak
Виробництво оптимізоване для надзвичайно важкого скла великого розміру

Система isomax покращує теплові характеристики скляних фасадів, що підтримує світову тенденцію збільшення енергоефективності. Якщо говорити про Україну, то через російську агресію у нас також на перші позиції виходить безпечне скло. Так, «Глас Трьош Україна» встановила нові лінії з оброблення на ділянках гартування скла.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22647
Вікна, двері, балкони REHAU