Німецька компанія представила ізолятор для вже встановлених ролетних коробів
Фото: Beck+Heun GmbH
Т-подібний виріз у матеріалі дозволяє підлаштуватися під форму коробки

Німецька компанія представила ізолятор для вже встановлених ролетних коробів

BAU 2023
Компанія Beck+Heun GmbH, європейський розробник енергоефективних віконних продуктів, представила на виставці BAU 2023 ізолятор Thermo-Flex (Neoline) для модернізації будівлі. Він розроблений для додаткової ізоляції вже встановлених ролетних коробок.

Thermo-Flex виготовляється з пінополістиролу Neopor виробництва BASF та клею Eskaro Styropor на основі латексу. Всередині є дифузійний шар.
Плити нарізаються до необхідного розміру, згинаються та укладаються в коробки.

Також є профіль Reno-Therm для запобігання росту цвілі після заміни вікон у старих будівлях, коли утеплення фасаду не проводилося.

Профіль для санації вікон RENO-THERM
Фото: Beck+Heun GmbH
Reno-Therm спеціально розроблений для оптимізації ізотермічної кривої нових вікон у старих будівлях

Підоснова
Продукти для реконструкції є важливими для Європи. У ЄС в рамках програми REPowerEU наразі обговорюється збільшення цілей з енергоефективності до 2030 року. Крім того, за даними німецького енергетичного агентства DENA, близько трьох чвертей старого житлового фонду було збудовано до того, як у 1979 році набув чинності перший декрет про утеплення. І ці будівлі часто або взагалі не ремонтуються, або ремонтуються дуже мало.

Продукти для реконструкції є важливими для України. Станом на осінь 2022 року понад 2,4 мільйона українських будинків були пошкоджені або зруйновані внаслідок російської військової агресії. Зруйновано або пошкоджено понад 170 000 об'єктів. Такі дані навів Олександр Кубраков, Віце-прем'єр-міністр з питань відновлення України - Міністр розвитку регіонів, територій та інфраструктури України. Ці об’єкти необхідно відновити. І Національне агентство з енергоефективності та енергозбереження наполягає, щоби енергоефективність була ключовим принципом реконструкції. Вже створено Фонд декарбонізації та енергоефективної трансформації, який буде фінансувати програми з енергоефективності у громадах.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22688
Ролети з теплим коробом GANT