На BAU було представлено просте рішення для утеплення вже встановлених ролетних коробів
Фото: Beck+Heun GmbH
Т-подібний виріз у матеріалі дозволяє підлаштуватися під форму коробки

На BAU було представлено просте рішення для утеплення вже встановлених ролетних коробів

BAU 2023
Європейський розробник енергоефективних продуктів для вікон Beck+Heun GmbH представив системи для реновації будівель на BAU 2023. Серед інших товарів компанії відвідувачі побачили утеплювач Thermo-Flex (Neoline). Він розроблений для подальшої ізоляції вже встановлених ролетних коробів виробниками вікон або ролет.

Thermo-Flex виготовляється з утеплювача на основі пінополістиролу BASF Neopor та клею на латексній основі Eskaro Styropor. Має внутрішній дифузійний шар.
Лист розрізається до потрібного розміру, згинається та складається у короб.

Також у компанії є профіль Reno-Therm для запобігання утворенню цвілі після заміни вікон у старому будинку без одночасного утеплення фасаду.

Внутрішній та зовнішній профіль з ізолятором Styrofoam, які наклеюються на стіну та вікно
Фото: Beck+Heun GmbH
Reno-Therm спеціально розроблений для оптимізації ізотермічної кривої нових вікон у старих будівлях

Фон
Товари для реконструкції актуальні для Європи. Зараз в ЄС триває дискусія щодо збільшення показника енергоефективності до 2030 року в плані REPowerEU. А за даними німецького енергетичного агентства DENA, близько трьох чвертей старого будівельного фонду було побудовано до того, як у 1979 році набрав чинності перший указ про теплоізоляцію. І ці будівлі часто або взагалі, або майже не ремонтувалися.

Товари для реконструкції актуальні для України. Станом на осінь 2022 року внаслідок військової агресії росії понад 2,4 мільйона українців мають пошкоджене чи зруйноване житло. Кількість зруйнованих або пошкоджених об’єктів сягає понад 170 тисяч. Такі дані надав Віце-прем’єр-міністр з відновлення України — Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков. Будівлі потребуватимуть відновлення. Держенергоефективності наполягає, щоби ключовим принципом відбудови була енергоефективність. Вже створений Фонд декарбонізації та енергоефективної трансформації України для фінансування численних програм з енергоефективності.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22688