Reynaers Aluminium Polska переїхав у нову більш екологічну штаб-квартиру
Фото: Panattoni

Reynaers Aluminium Polska переїхав у нову більш екологічну штаб-квартиру

Reynaers Aluminium Polska отримав нову штаб-квартиру поблизу Варшави на швидкісній трасі S8. Польський постачальник алюмінієвих профілів є логістичним хабом для Центральної Європи, тому розташування мало значення.

Будівництво заводу почалася восени 2022 року. І зараз завершено будівництво складської площі, нових ліній фарбування та офісної будівлі. Завод складається з 31 000 м² промислового цеху та близько 1 200 м² офісних приміщень.

У новому заводі буде працювати чотири технологічні лінії: три лінії фарбування та одна лінія анодування профілів. Кольорове різноманіття є загальною тенденцією у будівельній галузі. І це підтверджує відкриття нового цеху фарбування алюмінієвих профілів компанією Schuco у Німеччині.

Забудовник промислових просторів у Європі, компанія Panattoni, повідомила про сертифікацію BREEAM для цього проєкту. BREEAM — це метод оцінки екологічної ефективності будівель.

Для цього було впроваджено комплекс Demi Station для демінералізації води та очисні споруди WWT Polska. Крім того, у лініях фарбування та анодування використовуватимуться екологічно безпечні технології. Для часткового задоволення потреби в енергії будуть використовуватися фотоелектричні панелі на даху, а для опалення офісної будівлі — теплові насоси. Приміщення були створені з урахуванням комфорту працівників: акустика, якість повітря та доступ до денного світла. Ділянка заводу включає також понад 37 200 м² зелених зон.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22758
Алюмінієві профілі Profilco