Reynaers Aluminium Polska завершив будівництво нової штаб-квартири
Фото: Panattoni

Reynaers Aluminium Polska завершив будівництво нової штаб-квартири

Reynaers Aluminium Polska отримав нову штаб-квартиру поблизу Варшави на швидкісній трасі S8. Про це компанія повідомила на своїй сторінці в LinkedIn.

Будівництво заводу розпочато восени 2022 року. Польський постачальник алюмінієвих профілів виступає як логістичний хаб для Центральної Європи. І він отримав більший склад, нові лінії фарбування та сучасну офісну будівлю. Це 31 000 м2 промислового цеху та приблизно 1 200 м2 офісних приміщень.

На новому заводі працюватимуть чотири технологічні лінії: три лінії фарбування та лінія анодування профілю. Кольорове різноманіття являється загальною тенденцією у будівельній галузі. Так, компанія Schuco відкрила в Німеччині новий цех з фарбування алюмінієвих профілів.

Забудовник промислових просторів у Європі компанія Panattoni представить проєкт ​​на сертифікацію BREEAM. BREEAM — метод оцінки екологічної ефективності будівель, уточнює OKNA.ua. Планується отримати оцінку «Відмінно». Для цього впроваджено комплекс Demi Station з виробництва демінералізованої води, а також очисні споруди WWT Polska. У виробництві використовуватиметься екологічно чиста безхромова технологія в роботі ліній фарбування та ліній анодування. Частину потреби в енергії задовольнятимуть фотоелектричні установки на даху будівель. Для опалення офісної будівлі використовуватимуться теплові насоси.

Приміщення підготовлені з урахуванням комфорту працівників щодо акустики, якості повітря та доступу денного світла. Ділянка забудови включає понад 37 200 м2 зелених зон.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22758
Нова компактна ручка HOPPE