WKC Installer 5.0: ift Rosenheim розповість про особливості та вимоги монтажу
Рівні: захист від негоди (1), функціональна зона, наприклад, передача навантаження, звук, тепло (2), поділ зовнішнього і внутрішнього клімату (3)

WKC Installer 5.0: ift Rosenheim розповість про особливості та вимоги монтажу

WKC Installer 5.0
На конференції WKC Installer 5.0, яка відбудеться 20 жовтня 2023 року, фахівець ift Rosenheim розкаже про важливі аспекти монтажу вікон та дверей. Раніше, ift Rosenheim, спільно з асоціацією якості RAL для вікон і вхідних дверей, розробила "посібник з монтажу", який містить важливі вимоги та докладні принципи планування, таблиці параметрів, схеми проєктування та практичні рекомендації для успішного монтажу.

Хедлайнер конференції, Юрген Беніц-Вільденбург (Jürgen Benitz-Wildenburg), розкаже про особливості та вимоги монтажу світлопрозорих конструкцій за стандартом якості RAL. Професійний монтаж важливий для забезпечення теплоізоляції взимку та влітку, захисту від вологи та звукоізоляції.

За даними ift Rosenheim, понад 50% будівельних дефектів виникають через недостатньо якісний монтаж. На конференції будуть розглянуті важливі аспекти професійного монтажу, включаючи герметизацію, ізоляцію та кріплення, а також вибір оптимальних компонентів.

Трансляція відбудеться на YouTube та Facebook.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22837