ift Rosenheim розповість про особливості монтажу на WKC Installer 5.0
Рівні: захист від негоди (1), функціональна зона, наприклад, передача навантаження, звук, тепло (2), поділ зовнішнього і внутрішнього клімату (3)

ift Rosenheim розповість про особливості монтажу на WKC Installer 5.0

WKC Installer 5.0
На WKC Installer 5.0, який відбудеться 20 жовтня 2023 року, фахівець ift Rosenheim розповість про особливості та вимоги монтажу вікон та дверей за системою якості RAL. Свого часу ift Rosenheim спільно з асоціацією якості RAL для вікон і вхідних дверей розробили «посібник з монтажу». Інструкція описує вимоги та містить принципи планування, таблиці з необхідними параметрами, схеми проєктування, а також практичні та перевірені деталі реалізації.

Хедлайнер конференції Юрген Беніц-Вільденбург (Jürgen Benitz-Wildenburg) розповість про особливості та вимоги встановлення світлопрозорих конструкцій за системою якості RAL.
При установці вікон, зовнішніх дверей та фасадів необхідно забезпечити теплоізоляцію взимку та влітку, захист від вологи (конденсату, дощу), звукоізоляцію та протипожежний захист.

Оцінки звітів ift показують, що понад 50% будівельних дефектів є результатом неправильного монтажу. Професійний монтаж передбачає ретельне планування герметизації, ізоляції та кріплення, а також вибір відповідних компонентів.

Дата: 20 жовтня 2023 року.
Трансляція відбуватиметься на YouTube та Facebook.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22837
Ролети з теплим коробом GANT