Winkhaus запрошує на конференцію WKC Installer 5.0

Winkhaus запрошує на конференцію WKC Installer 5.0

WKC Installer 5.0
На професійній конференції WKC Installer 5.0, запланованій на 20 жовтня 2023 року, генеральний директор Winkhaus Ukraine, Іван Богдан, розкриє новий погляд на вікна під час війни. Конференція проводиться за участю компанії Winkhaus як головного партнера.

Як зазначив Іван Богдан, до російської агресії важливими характеристиками вікон були енергоефективність, зламостійкість та звукоізоляція. Проте війна принесла з собою нові вимоги до віконних систем. Під час конференції WINKHAUS поділиться не лише теоретичними аспектами, але й практичним досвідом у створенні вибухостійких вікон.

За інформацією Департаменту охорони та безпеки ООН, під час масштабних бомбардувань 80% цивільного населення зазнає поранень та смертей через первинну та вторинну фрагментацію, що означає ураження осколками від снарядів і ракет, а також уламками від будівель, каменів і скла. З цих усіх видів осколків, скло стає причиною 80% травм і смертей. Це пояснюється тим, що скло є вразливішим компонентом будівель, порівняно з іншими елементами, такими як стіни, і воно є найбільш використовуваним матеріалом у сучасній міській архітектурі.

Не пропустіть цю важливу подію, яка відбудеться 20 жовтня 2023 року! Трансляція конференції буде доступна на YouTube та Facebook.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Связанный контент
Идентификатор: 22840
Ролети з теплим коробом GANT