WKC Installer 5.0: Winkhaus розкаже про практичний досвід виготовлення вибухостійких вікон

WKC Installer 5.0: Winkhaus розкаже про практичний досвід виготовлення вибухостійких вікон

WKC Installer 5.0
На професійній конференції WKC Installer 5.0, яка відбудеться 20 жовтня 2023 року, генеральний директор Winkhaus Ukraine Іван Богдан розповість, якими мають буди вікна під час конфліктів. Компанія Winkhaus є генеральним партнером конференції.

Як зазначає Іван Богдан, до повномасштабної російської агресії основними характеристиками вікон були енергоефективність, зламостійкість або звукоізоляція. Але у війни є свій погляд на вікна. І під час конференції WINKHAUS розкаже більше про вибухостійкі вікна не лише з теоретичного, а й, що дуже важливо, практичного досвіду.

Департамент охорони та безпеки ООН повідомляє 80% цивільного населення постраждали від первинної та вторинної фрагментації під час великих бомбардувань. Маються на увазі осколки від снарядів та ракет, їхнє начиння, уламки від будівель, каміння та скла. І з усіх видів осколків скло, що летить, стало причиною 80% травм та смертей. Це пояснюється тим фактом, що скло є слабшим за інші будівельні компоненти, такі як стіни чи колони, і є найбільш використовуваним елементом будівлі в сучасній міській архітектурі.

Дата: 20 жовтня 2023 року.
Трансляція відбуватиметься на YouTube та Facebook.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 22840