Reynaers випустив алюмінієву систему для відбудови

Reynaers випустив алюмінієву систему для відбудови

TeamWIN Windows & Glas day 2023
Виробник алюмінієвих профілів Reynaers представив нову систему під назвою Sunrise, спеціально розроблену для проєктів відбудови. У травні 2023 року компанія запустила CW 50-HI SUNRISE та CS 77 SUNRISE, призначені для використання в проєктах реконструкції, відбудови та будівництва невеликих логістичних комплексів з площею 3-5 тисяч м2.

На бізнес-конференції TeamWIN "Дні вікна і скла в Україні" 2023, Родіон Лосєв, керівник відділу продажу ТОВ «Рейнарс Алюмініум», розповів про модернізацію системи, яка стала можливою завдяки аналізу 150 типових проєктів відбудови України. В результаті були внесені зміни, такі як зменшення січення стійки ригеля, спеціальний розмір стійки та ригеля, а також зменшена номенклатура.

SUNRISE задовольняє статичні вимоги та мати запас міцності на рівні 20%. Крім того, для віконно-дверних систем була розроблена спеціальна стулка, придатна для встановлення ПВХ фурнітури, а можливість індивідуального розміру пакування дозволяє клієнтам придбати лише необхідну кількість продукції.

Вікна, створені за допомогою профілю SUNRISE, пройшли випробування на вибухостійкість.

Важливо зауважити, що система SUNRISE призначена виключно для відбудовних проєктів, і компанія дбає про те, щоб вона не використовувалася в звичайних проєктах. Для розрахунків слід звертатися безпосередньо до «Рейнарс Алюмініум».
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22915