Reynaers розробив алюмінієву систему лише для проєктів з відбудови України

Reynaers розробив алюмінієву систему лише для проєктів з відбудови України

TeamWIN Windows & Glas day 2023
Спеціально для відбудови України бельгійський профільний бренд Reynaers розробив та випустив алюмінієву фасадну та віконно-дверну систему Sunrise. У травні 2023 року компанія запустила CW 50-HI SUNRISE та CS 77 SUNRISE для проєктів реконструкції та відбудови, а також будівництва невеликих логістичних комплексів площею 3-5 тисяч м2.

Як повідомив керівник відділу продажу ТОВ «Рейнарс Алюмініум» Родіон Лосєв під час бізнес-конференції TeamWIN «Дні вікна і скла в Україні» 2023, бельгійський виробник алюмінієвих профільних систем вирішив модернізувати наявну систему. За основу взято віконно-дверну CS 77 та фасадну систему CW 50.

Українські та бельгійські фахівці компанії проаналізували 150 типових проєктів з відбудови України, у яких «Рейнарс Алюмініум» намагалася взяти участь. На основі технічних завдань виконано статичні розрахунки та адаптовані системи під ті вимоги:
  • системи задовольняють статичні вимоги та мають запах міцності 20%, а не 50%, як у стандартних профілів,
  • зменшення січення стійки ригеля,
  • спеціальний розмір стійки та ригеля,
  • зменшена номенклатура,
  • для віконно-дверної системи розроблена спеціальна стулка, на яку можна ставити ПВХ фурнітуру,
  • запущена можливість індивідуального розміру пакування: купити продукції майже стільки, скільки потрібно, а не цілу упаковку.

Вікна з профілю SUNRISE взяли участь у випробуваннях на вибухостійкість.

Оскільки система SUNRISE розроблена спеціально для проєктів з відбудови, то компанія дбає про те, щоби ця система не використовувалася у звичайних проєктах. Тому SUNRISE не додана до розрахункового комплексу Reynayers. І для розрахунків необхідно звертатися безпосередньо до «Рейнарс Алюмініум».
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22915
Алюмінієві профілі Profilco