Aestech застосувала технологію Aestech Glazing для вітражів готичної церкви в Нью-Йорку
Aestech Glazing для вітражів готичної церкви в Нью-Йорку

Aestech застосувала технологію Aestech Glazing для вітражів готичної церкви в Нью-Йорку

Українська компанія Aestech завершила свій перший проєкт в США, який реалізовано з партнерами з України - компанією PARITET, і партнерами зі США - компанією Inovia US LLC. Мова про систему захисних вітражів для готичної церкви в одному з районів Нью-Йорка, побудована ще 1989 році.

В процесі модернізації будівлі, яка тепер є центром культурних та соціальних ініціатив, архітектори прагнули захистити оригінальні старовинні вітражні вікна.

Спочатку планувалось закрити вікна за допомогою загартованого скла або ж акрилового листа та зрештою від них відмовились через негативний вплив на загальну естетику будівлі. Аркову конструкцію з алюмінію з зовнішньою планкою встановити не вдалось, адже вікна мають занадто малі укоси. Використавши алюмінієвий профіль ми б отримали вікна, що значно виступали б назовні.

Рішенням стала технологія безрамного скління Aestech. На відміну від стандартних рішень, склопакетам підвищеної міцності – основі технології Aestech Glazing – не потрібна рама та тримальні елементи з металу. Склопакети можуть бути закріплені під будь-яким кутом просто до тримальних конструкцій будівлі.

Завдяки технології безрамного скління вітражі отримали естетичну оболонку, яка захищатиме їх від вандалізму, вітрових навантажень та атмосферних опадів, а також значно покращилась загальна енергоефективність будівлі.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 334 XX XX +380 44 334 4400
Ідентифікатор: 22914