Aestech представила фасад з інтегрованою системою рекуперації повітря
Aestech представила фасад з інтегрованою системою рекуперації повітря

Aestech представила фасад з інтегрованою системою рекуперації повітря

Компанія Aestech презентувала систему безрамного скління фасадів з інтегрованою рекуперативно-вентиляційною системою.

Провітрювання за допомогою відкритих вікон чи кватирок – традиційний спосіб для приміщень зі скляними фасадами. Очевидно, що він не позбавлений недоліків. Ключові з них: витрати на охолодження влітку та опалення взимку та ціна рухомих елементів фасадного скління, які здорожчують конструкцію та потребують додаткових витрат на обслуговування.

Aestech створили рішення, яке нівелює ряд цих проблем. Наша система рекуперації вбудована у фасадну систему зі склопакетів підвищеної міцності.

Всі елементи системи приховані, а тому фасад не матиме жодних отворів і виглядає чистішим, легшим та естетичнішим. Передача енергії відбувається за допомогою компактного теплообмінника, який працює разом з вентиляторами та фільтрами вхідного повітря. Всі труби для подачі й відтоку повітря, а також додаткові блоки, які зазвичай розміщуються на фасаді та даху, також приховані. Їх розмістили у простір під стелею та між поверхами.

На відміну від звичайних кондиціонерів, які сушать повітря, рекупераційна система Aestech може встановлювати необхідний рівень вологості. Також вона має набагато вищу гнучкість. Власники можуть визначати параметри вентиляції кожного окремого приміщення та на цьому економити додаткові кошти.

Перевагу інтегрованої системи точно оцінять і архітектори, яким більше непотрібно думати, як приховати систему вентиляції, адже отримують вже готове рішення.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 334 XX XX +380 44 334 4400
Ідентифікатор: 22766
vikna.ua