Дизайнерам сподобалася естетика пласких дахових ліхтарів Velux
Фото: red-dot.org

Дизайнерам сподобалася естетика пласких дахових ліхтарів Velux

Вікна для пласких дахів від компанії Velux отримали дизайнерську нагороду RedDot Award Winner 2023. 19 червня 2023 року в Німеччині відбулася церемонія нагородження. До складу журі увійшли 50 міжнародних експертів.

Як прокоментував засновник та генеральний директор Red Dot, професор доктор Пітер Зек (Peter Zec), журі було вражене чіткою естетикою Velux Modular Rooflight, а також індивідуальним виготовленням будь-якого бажаного розміру.

Дахові ліхтарі Velux Modular Rooflight виготовляються на замовлення. Вони забезпечують прямий доступ денного світла. Конструкція виконана так, що площа освітлення дорівнює отвору в даху.
Призначені переважно для промислових, громадських та комерційних будівель, таких як офіси, школи, бібліотеки, торгові центри, вокзали, лікарні тощо.

Модульні дахові ліхтарі VELUX наразі доступні в дев’яти європейських країнах: Австрії, Бельгії, Великобританії, Данії, Нідерландах, Німеччині, Норвегії, Франції, Швеції. В Україні та Польщі таких зенітних ліхтарів не пропонують. В Україні запущено виробництво контролерів для керування продуктами VELUX.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22765
Ролети з теплим коробом GANT