Модульні дахові ліхтарі Velux отримали нагороду за дизайн
Фото: red-dot.org

Модульні дахові ліхтарі Velux отримали нагороду за дизайн

Дизайнерська премія RedDot Award Winner 2023 була вручена компанії Velux за їхні вікна для пласких дахів. Церемонія вручення нагород відбулася 19 червня 2023 року в Німеччині.

Засновник та генеральний директор Red Dot, професор, доктор Пітер Зек (Peter Zec) прокоментував, що журі було вражене чіткою естетикою Velux Modular Rooflight та можливістю виготовлення будь-якого бажаного розміру.

Дахові ліхтарі Velux Modular Rooflight виготовляються під конкретний проєкт. Вони забезпечують прямий доступ до природного світла і мають освітлювальну площу рівну розмірам отвору у даху.
Ці ліхтарі розроблені в основному для використання у промислових, громадських та комерційних будівлях, таких як офіси, школи, бібліотеки, торгові центри, вокзали, лікарні та багато інших.

Наразі модульні дахові ліхтарі VELUX доступні в дев'яти європейських країнах: Австрії, Бельгії, Великобританії, Данії, Нідерландах, Німеччині, Норвегії, Франції та Швеції. Україна та Польща не входять до списку країн, де продають такі зенітні ліхтарі. В Україні розпочато виробництво контролерів для всіх продуктів VELUX.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22765