Aestech пропонує власне ноу-хау для реновації скляних фасадів
Aestech пропонує рішення для реновації скляних фасадів

Aestech пропонує власне ноу-хау для реновації скляних фасадів

Компанія Aestech пропонує рішення, яке допомагає вирішувати проблему застарілих фасадних систем, і, що є ще важливіше, робить це набагато ефективніше, швидше та гнучкіше, ніж наявні рішення на ринку.

Основою технології безрамкового скління є використання для реновації склопакетів підвищеної міцності (СПМ) - власного ноу-хау Aestech. Для монтажу таких склопакетів не потрібні масивні конструкційні елементи, такі як стійки чи балки. Склопакети просто з'єднуються між собою в рамці з GRP-профілю, а потім кріпляться до конструкційних елементів будівлі. Ця гнучкість дозволяє встановлювати склопакети під різними кутами, що робить їх підходящими для проектів будь-якого типу. В результаті будівля отримує бездоганно гладкий та безшовний скляний фасад, який є енергоефективним і естетично привабливим.

Мова йде про енергоефективність. Без металевих елементів, які мають високу теплопровідність, енергоефективність склопрозорої системи від Aestech значно покращується в порівнянні з іншими рішеннями. Рішення від Aestech допомагають зекономити гроші та ресурси, що призводить до річних економій енерговитрат від 25% до 40%.

І це ще не все щодо зекономлених коштів. За допомогою рішень від Aestech не потрібно "зупиняти" або евакуювати будівлю, яка проходить модернізацію - вона може продовжувати функціонувати як завжди. Робота ведеться на одному поверсі, тоді як сусідні приміщення залишаються незахопленими. І так далі, поки весь фасад не буде завершено. В результаті інвестиції в модернізацію можна повернути завдяки зменшенню витрат на експлуатацію. Без металевих елементів енергоефективність склопрозорої системи підвищується в рази. Рішення від Aestech дозволяють зекономити гроші та ресурси. Заощаджуйте від 25% до 40% річно лише на енерговитратах.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 334 XX XX +380 44 334 4400
Ідентифікатор: 22881
Виробництво вікон Viknar`off