Aestech отримав підтверджувальні протоколи ift Rosenheim

Aestech отримав підтверджувальні протоколи ift Rosenheim

Aestech отримав підтверджувальні протоколи ift Rosenheim – незалежної лабораторії зі штаб-квартирою в Розенгаймі, яка вже понад 50 років проводить сертифікацію і випробування продуктів та технологій.

Фактично ift Rosenheim визначає та перевіряє на відповідність стандартам з виготовлення, монтажу та експлуатації будівельних матеріалів, склопрозорих систем, щитових конструкцій, фасадів тощо. В рамках досліджень лабораторією ift Rosenheim, склопакети з функцією підвищеної жорсткості Aestech пройшли ряд іспитів на відповідність стандартам.

Склопакети підвищеної міцності вже мають протоколи ift Rosenheim – у 2022 році вони отримали підтвердження відповідності на довговічність (EN 1279). Цього ж разу конструкцію розміром 5209х6089 мм перевіряли на відповідність стандартам щодо повітропроникності (EN12153), вологопроникності (EN12155) опору вітровому навантаженню (EN12179) та ливнестійкості при динамічному навантаженні.

У тесті на повітропроникність скляній системі був призначений A4 клас. Згідно з результатами випробувань на вологопроникність конструкції був призначений R7 клас.

Високі результати система показала і під час тестів на
динамічні навантаження (позитивне та негативне), а також на руйнування. Наприкінці, після перевірки навантаженням був проведений повторний динамічний тест-імітація дощу з поривами вітру – і знову система впоралась на відмінно.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 334 XX XX +380 44 334 4400
Ідентифікатор: 22755
Виробництво вікон Viknar`off