Завершено будівництво нового багаторівневого автоматизованого складу Gealan у Німеччині
Фото: Gealan
Оболонка нового автоматизованого складу

Завершено будівництво нового багаторівневого автоматизованого складу Gealan у Німеччині

Виробник профільних систем Gealan відсвяткував завершення будівництва нового багаторівневого складу на заводі в Танні, Німеччина. Як зазначили в пресцентрі, вартість будівлі склала 15 млн євро.

Зараз проводяться роботи з укладання ізоляції та зовнішньої оболонки. Будівля буде енергоефективною відповідно до стандарту KfW 45. Тобто річна економія первинної енергії становитиме 55% порівняно з еталонним будинком.
На наступних етапах проведуть електромонтажні роботи, встановлення освітлення та датчиків диму для протипожежного захисту.

На церемонії закладенні фундаменту заявляли про введення складу в експлуатацію в першій половині 2024 року. Зараз терміни змістилися. Тіно Альберт (Tino Albert), генеральний менеджер із технологій та фінансів GEALAN, очікує, що склад запрацює у лютому цього року.

Анонсовано ще одну важливу інвестицію на віконному ринку Європи. Glas Trösch збирається побудувати новий скляний завод у Бельгії. Запустити виробництво листового скла планують у 2025 році.

Багаторівневий склад матиме 5 020 місць для зберігання. Програмне забезпечення контролюватиме зберігання та вилучення товарів за допомогою двох складсько-відвантажувальних машин.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22753
Ролети з теплим коробом GANT