Gealan відсвяткував завершення будівництва нового складу в Німеччині
Фото: Gealan
Оболонка нового автоматизованого складу

Gealan відсвяткував завершення будівництва нового складу в Німеччині

Виробник профільних систем Gealan завершив будівництво нового багатоярусного складу. Вартість нової будівлі становить 15 млн євро. Конструкція довжиною 125 м, висотою 26 м та шириною 22 м розміщена на території заводу в Танні, Німеччина.

Зараз проводяться роботи з укладання ізоляції та зовнішньої оболонки. Будівля буде енергоефективною. На наступних етапах планується проведення електромонтажних робіт, встановлення освітлення та детекторів диму для протипожежного захисту.

На початку будівництва склад планували ввести в експлуатацію у першому півріччі 2024 року, але його запустять раніше. Тіно Альберт, генеральний менеджер із технологій і фінансів у GEALAN, очікує запуску складу у лютому цього року.

Також європейський віконний ринок очікує запуск важливого виробництва. Компанія Glas Trösch оголосила про будівництво нового скляного заводу у Бельгії.

Багатоярусний склад матиме 5 020 місць для зберігання, а контроль зберігання та вилучення товарів буде здійснюватися за допомогою спеціального програмного забезпечення та двох складсько-відвантажувальних машин.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22753
Алюмінієві профілі Profilco