Deceuninck об’єднала всі бізнес-процеси на новому заводі в Хорватії
Фото: Deceuninck

Deceuninck об’єднала всі бізнес-процеси на новому заводі в Хорватії

Deceuninck відкрив новий виробничий завод у Доньї Бістрі, Хорватія, розташований недалеко від Загребу. Завод займає площу 17 000 м2. Інвестиції у побудову становили приблизно 7 млн євро.

За даними компанії, нова фабрика стала найбільшим заводом з ламінування ПВХ-профілів у цій частині Європи. Deceuninck наносить щорічно понад 8 млн метрів плівки на ПВХ профілі для ринків Європи. Створення різноманітних кольорів у будівельних конструкціях стало тенденцією у світі, і компанії, такі як Deceuninck, активно розвивають своє портфоліо кольорів. А, наприклад, Rehau вже почала використовувати лаки на водній основі, що є стійкими рішеннями.

Deceuninck вже мав виробничі та складські потужності в трьох різних місцях Хорватії. Головна мета нового заводу полягала в об'єднанні складів, виробництва, управління та адміністрування на одному місці.
З новим виробничим цехом Deceuninck збільшить потужність до 11 виробничих ліній. Він побудований відповідно до сучасних стандартів стійкості та отримав енергетичний сертифікат класу A+. Крім того, компанія також планує побудувати сонячну електростанцію на території виробничого цеху.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22752