Deceuninck відкриває новий виробничий завод у Хорватії
Фото: Deceuninck

Deceuninck відкриває новий виробничий завод у Хорватії

Deceuninck, виробник ПВХ профілю, відкрив новий виробничий завод у Доньї Бістрі, Хорватія (поблизу Загреба). Як зазначено у пресрелізі, площа нового заводу займає 17 000 м2.

Deceuninck працює в Хорватії з 2004 року й мав виробничі та складські приміщення в трьох місцях. Метою нового будівництва було об’єднати в одному місці склади, виробництво, управління та адміністрування. Інвестиції склали близько 7 млн євро.

Deceuninck називає нове виробництво найбільшим заводом з ламінування ПВХ-профілів у цій частині Європи. Загалом на виробництвах для європейських ринків компанія наносить понад 8 млн метрів плівки на профілі ПВХ. Кольорове розмаїття будівельних конструкцій стало трендом у світі. Бренди постійно вдосконалюють асортимент представлених кольорів. А, наприклад, Rehau почала рухатися в напрямку стійких рішень. І з квітня 2023 року використовуватиме лаки на водній основі.

Нова фабрика збільшила потужність Deceuninck до 11 виробничих ліній. Вона побудована відповідно до сучасних вимог сталого розвитку та отримала енергетичний сертифікат A+. Крім того, на виробництві планується будівництво сонячної електростанції.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22752
Алюмінієві профілі Profilco