Aestech їде демонструвати інновації на World Architecture Festival 2023

Aestech їде демонструвати інновації на World Architecture Festival 2023

У 2023 році Aestech повертається на World Architecture Festival – одну з найбільших подій у світі архітектури та девелопменту. Щорічно фестиваль об’єднує архітекторів, інженерів, девелоперів та великих постачальників, які збираються, аби презентувати власні технологічні розробки, взяти участь в дискусіях та просто для нетворкінгу.

Цього року WAF традиційно змінює локацію. Після майже десятирічної перерви подія повертається в Сингапур – один зі світових центрів архітектури. Тут представлені найрізноманітніші стилі й епохи: від скляних хмарочосів до дерев’яних будівель доколоніальних часів. Сам фестиваль відбудеться на території Marina Bay Bands – однієї з архітектурних перлин Азії.

На фестивалі Aestech презентуватиме власну технологію безрамного скління на основі склопакетів підвищеної міцності та продемонструє, як рішення Aestech можна імплементувати в реальні проєкти. Також у гостей буде змога переконатись у міцності склопакетів. А як саме – гості дізнаються вже біля стенду.

Нагадаємо, що минулого року Aestech взяла участь у WAF 2022, не лише як учасник, а й як партнер. Компанія підготувала масштабний стенд, центральним елементом якої стала скляна арка.

Також Aestech ініціювала та обирала переможців спеціальної позаконкурсної нагороди фестивалю – The Futureglass Prize, яка відзначала найкращі проєкти з використанням склопрозорих конструкцій. Окрім цього, у шорт-лист фестивалю увійшов проєкт інноваційного парку UNIT.City в Києві, розробкою фасадних систем якого займалась Aestech.

Міжнародний фестиваль World Architecture Festival відбудеться з 29 листопада по 1 грудня. Більше подробиць про подію за посиланням: worldarchitecturefestival.com.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 334 XX XX +380 44 334 4400
Ідентифікатор: 22728