Aestech обиратиме переможців нагороди The Futureglass Prize в рамках World Architecture Festival

Aestech обиратиме переможців нагороди The Futureglass Prize в рамках World Architecture Festival

З 29 листопада по 1 грудня у Сингапурі відбудеться найбільша подія, присвячена архітектурі та девелопменту – World Architecture Festival 2023. Фестиваль – великий глобальний майданчик для презентації інновацій, власних продуктів та реалізованих проєктів.

Окрім участі у фестивалі, з презентацією власної технології, Aestech – вже вдруге в історії WAF – ініціює спеціальну нагороду The Futureglass Prize. В останній день фестивалю CEO Aestech Леонід Лазебніков та інші представники спеціального журі конкурсу обиратимуть найкращі проєкти з використанням скла та інноваційних методів його застосування.

Минулого року до шортлисту увійшло 8 проєктів з усього світу: від США до Нової Зеландії. Проєкти дуже різні: музеї, промислові об’єкти, реноваційні проєкти, офісні центри, хмарочоси. Об’єднує їх одне – вони розширюють рамки та підіймають архітектуру із застосуванням скла на новий рівень.

Нагадаємо, що у 2022 році нагороду The Futureglass Prize отримало архітектурне бюро MVRDV за проєкт загальнодоступного сховища мистецтва Depot Boijmans Van Beuningen у Роттердамі. Величезна дзеркальна «чаша» стала прикрасою міста та водночас взірцем ергономічної та людино-орієнтованої архітектури. Всередині – понад 150 000 експонатів, які розміщені всередині скляних вітрин, виставлені в атріумах, вбудовані у стіни або просто висять між поверхами.

Більше про нагороду The Futureglass Prize можна прочитати тут:
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 334 XX XX +380 44 334 4400
Ідентифікатор: 22744
Вікна, двері, балкони REHAU