Інший завод AGC розпочав виробництво флоат-скла з низьким вмістом СО2
Фото: AGC Glass Europe
Перше виробництво скла з низьким вмістом вуглецю в Сейнбоузі, Франція

Інший завод AGC розпочав виробництво флоат-скла з низьким вмістом СО2

Наприкінці 2022 року AGC Glass Europe розпочала виробництво флоат-скла з низьким вмістом вуглецю на своєму заводі в Бельгії. Зараз компанія розширює виробничі потужності. Завод у Франції також почав випускати низьковуглецеве скло. Про це повідомили в пресцентрі AGC.

Скло з низьким вмістом вуглецю за якістю, естетичними та технологічними характеристиками ідентично звичайному склу AGC. Однак, під час його виробництва викидається приблизно на 40% менше СО2. Дані розраховані для скла Planibel. Виробництво Low-Carbon Planibel Clearlite дає не більше 7 кг CO2 за м² для скла товщиною 4 мм.

Збільшення виробничих потужностей дозволило розширити асортимент скла. Варіант з низьким вмістом вуглецю доступний із безпечним склом Stratobel, акустичним Stratophone, теплоізоляційним iplus, сонячним контролем Stopray та Energy.

Розробка екологічних будівельних матеріалів стає світовою тенденцією. Наприклад, виробник скла Pilkington почав використовувати водень замість природного газу для зменшення викидів СО2.
Сталі будівлі мають менший екологічний слід, мінімізують споживання невідновлюваних ресурсів та скорочують викиди парникових газів. Для інвесторів здорові та стійкі будівлі забезпечують вищу орендну плату та ціну продажу.

AGC поступово запускатиме виробництво низьковуглецевого скла у всій групі.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22743
Нова компактна ручка HOPPE