Фонд енергоефективності наголосив на довірчих відносинах з ОСББ та підрядними організаціями

Фонд енергоефективності наголосив на довірчих відносинах з ОСББ та підрядними організаціями

Програма «ВідновиДІМ» спрямована на швидке відновлення житлових будинки ОСББ, що постраждали від військової агресії російської федерації проти України. Фахівці Фонду проводять перевірку всіх об’єктів, які подали заявки на отримання грантів.

Учасники програми зобов’язані діяти чесно та відповідно до умов, а також у межах законодавства України. Однак за даними Фонду, дев'ять ОСББ у місті Запоріжжя та дві організації, які проводили технічне обстеження пошкоджених будівель, подали недостовірні дані. Це стало відомо фахівцям Фонду після оцінки потенційних проєктів. Обсяги пошкоджень не відповідали заявленим у звітах, а на деяких об’єктах не були підтверджені причини пошкоджень.

Спроба ввести Фонд енергоефективності в оману розцінюється як порушення підписаного грантового договору, тому відповідні заявки від ОСББ були скасовані. Підрядні організації отримали попередження, і у разі повторного виявлення недостовірної інформації Фонд може відмовити їм в участі у програмах.

Програма «ВідновиДІМ»↗️ була запущена у 2022 році для ОСББ, розташованих у Житомирській, Київській, Сумській та Чернігівській областях. Зараз до програми можуть долучитись ОСББ з усієї території України, за винятком тимчасово окупованих територій і територій активних бойових дій.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23022
Ролети з теплим коробом GANT