Розпочато роботу над українською редакцією настанови з монтажу RAL

Розпочато роботу над українською редакцією настанови з монтажу RAL

WKC Installer 5.0
У січні 2024 року стартував важливий проєкт з перекладу німецького "Посібника з планування та виконання монтажу вікон та дверей для нового будівництва та реновації", який був анонсований під час онлайн конференції WKC Installer 5.0 у вересні 2023 року.

Видання заплановане на вересень 2024 року і спрямоване на надання інформації архітекторам, проєктувальникам, виконробам та монтажникам щодо сучасних методик та технологій установки вікон та дверей. Книга охопить останні технічні стандарти, екологічні норми і новаторські рішення у віконно-дверній промисловості.

Проєкт реалізується за співпраці між Windo Kyiv Conference (WKC) та німецьким інститутом ift Rosenheim. Підтримують проєкт провідні виробники у галузі світлопрозорих конструкцій, серед яких Adler, ALUPROF, Axor, EVB, Gealan, Glas Trösch, KÖMMERLING, Meesenburg, REHAU, Reynaers, Schuco, SIEGENIA, VEKA, VSThermo, Вікна-Стар, WDS, Winkhaus, WÜRTH. Інформаційну підтримку надають "Українська асоціація вікон, дверей та фасадів", видання "Віконні технології" та спеціалізована платформа OKNA.ua.

Учасники проєкту вважають, що ця книга стане ключовим джерелом знань для фахівців і сприятиме розвитку їхніх професійних навичок.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23035
Ролети з теплим коробом GANT