Розпочато проєкт перекладу німецького видання «Посібник з планування та виконання монтажу вікон та дверей для нового будівництва та реновації»

Розпочато проєкт перекладу німецького видання «Посібник з планування та виконання монтажу вікон та дверей для нового будівництва та реновації»

WKC Installer 5.0
У січні 2024 року стартував проєкт з перекладу німецького «Посібника з планування та виконання монтажу вікон та дверей для нового будівництва та реновації». Він був анонсований восени 2023 року під час онлайн конференції WKC Installer 5.0.

Видання заплановане на вересень 2024 року. Воно має на меті надати архітекторам, проєктувальникам, виконробам та монтажникам інформацію про сучасні методики та технології встановлення вікон та дверей.
У книзі будуть розглянуті останні технічні стандарти, екологічні норми, а також інноваційні рішення віконно-дверної промисловості.

Windo Kyiv Conference (WKC) працює над проєктом у співпраці з німецьким інститутом ift Rosenheim. Книга перекладається за підтримки провідних виробників у галузі світлопрозорих конструкцій, серед яких Adler, ALUPROF, Axor, EVB, Gealan, Glas Trösch, KÖMMERLING, Meesenburg, REHAU, Reynaers, Schuco, SIEGENIA, VEKA, VSThermo, Вікна-Стар, WDS, Winkhaus, WÜRTH.
Інформаційну підтримку надають «Українська асоціація вікон, дверей та фасадів» видання «Віконні технології» та спеціалізована платформа OKNA.ua.

На думку учасників проєкту, книга «Посібник з планування та виконання монтажу вікон та дверей для нового будівництва та реновації» стане ключовим ресурсом для фахівців та сприятиме розвитку професійних навичок.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 23035