«Українська асоціація вікон, дверей та фасадів» відновила роботу
Фото: Українська асоціація вікон, дверей та фасадів

«Українська асоціація вікон, дверей та фасадів» відновила роботу

"Українська асоціація вікон, дверей та фасадів" взяла участь у будівельному форумі "Енергоефективне відновлення України", де відбулася панельна дискусія на тему "Співпраця та синергія: роль профільних асоціацій у відбудові країни". Це важливий крок для організації, яка відновлює свою діяльність та сприяє розвитку віконного бізнес-середовища в Україні.

Асоціація "Українські Виробники Світлопрозорих Конструкцій” була зареєстрована у 2003 році. Після оголошення про намір відновлення діяльності на конференції WKC Installer 5.0, організація зазнала змін у керівництві та зараз активно працює під новою назвою.

Виконавчий директор асоціації, Михайло Орленко, на форумі підкреслив важливість спільних зусиль. Об'єднання зусиль сприятиме підвищенню енергоефективності будівельного сектору та національної інфраструктури.

За словами Михайла, співпраця між профільними асоціаціями допоможе впроваджувати новітні технології, підвищувати стандарти енергоефективності та створювати стійку інфраструктуру, здатну витримати майбутні виклики.

Асоціація планує активно працювати над створенням ефективних партнерств між державою, бізнесом та громадськими організаціями з метою досягнення цілей відбудови країни.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23038