«Українська асоціація вікон, дверей та фасадів» виступила за об’єднання зусиль держави, бізнесу та організацій для досягнення цілей відбудови
Фото: Українська асоціація вікон, дверей та фасадів

«Українська асоціація вікон, дверей та фасадів» виступила за об’єднання зусиль держави, бізнесу та організацій для досягнення цілей відбудови

«Українська асоціація вікон, дверей та фасадів» взяла участь у панельній дискусії «Співпраця та синергія: роль профільних асоціацій у відбудові України» під час Будівельного форуму «Енергоефективне відновлення України». Це ще один крок у відновленні роботи асоціації та розвитку віконного бізнес-середовища в Україні.

Асоціація «Українські Виробники Світлопрозорих Конструкцій» — перша віконна асоціація в Україні, яка була зареєстрована у 2003 році. Восени 2023 року команда Windo Kyiv повідомила про намір відновити роботу асоціації під час онлайн конференції WKC Installer 5.0. Після цього організація змінила керівника. І зараз відновлює свою активність як «Українська асоціація вікон, дверей та фасадів».

Користуючись будівельним формумом, виконавчий директор Асоціації Михайло Орленко наголосив на важливості об’єднання зусиль. Спільні зусилля допоможуть відновити та підвищити енергоефективність національної інфраструктури та будівельного сектору.

За словами пана Михайла, також співпраця між профільними асоціаціями допоможе впровадити новітні технології, підвищити стандарти енергоефективності та створити стійку інфраструктуру, здатну протистояти майбутнім викликам.

Асоціація працюватиме над створенням ефективних партнерських відносин між державою, бізнесом та громадськими організаціями для досягнення цілей відбудови.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 23038