Viknar’off відкрив новий сучасний шоурум у Києві

Viknar’off відкрив новий сучасний шоурум у Києві

Нове затишне місце з'явилося на бульварі Тараса Шевченка поруч із станцією метро "Університет", де серед кав'ярень та ресторацій тепер світиться салон вікон та дверей від національного виробника Viknar’off.

Це місце пропонує найтехнологічніші віконні і дверні рішення, унікальний продукт Gealan з надміцним акриловим покриттям, стильні алюмінієві розсувки, портальні системи та двері із системою smart будинок. У шоурумі зібрані найсучасніші моделі, які успішно продаються в Європі.

Компанія Viknar’off за 17 років побудувала одне з найбільших автоматизованих виробництв в Україні та представляє свій національний продукт у 16 регіонах країни та 12 країнах світу. Кожне архітектурне та інженерне рішення демонструє, що вікно - це не просто конструкція, а технологія, думка, натхнення, тепло, тиша і захист у формі та дизайні.

У шоурумі Viknar’off знайдуть своє унікальне рішення дилери, архітектори, дизайнери, забудовники, монтажники та майстри. Це місце, де можна обрати вікно для будинку чи бізнесу, розпочати співпрацю або власну справу, започаткувавши довге і надійне партнерство з Viknar’off.

Запрошуємо киян відвідати шоурум Viknar’off за адресою:
Київ, бульвар Тараса Шевченка, 54-56.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
0800 505 35 XX XX 0800 505 352
0800 505 35 XX XX +380 67 410 1074
Идентификатор: 23042