profine відкрив новий переробний завод
Фото: profine Group

profine відкрив новий переробний завод

Новий переробний завод в Пирмазенсі, Німеччина, розпочав свою роботу. Згідно з повідомленням пресцентру компанії profine Group, завод вже працює з січня 2024 року, а офіційне відкриття відбулося у березні.

Завод має потужність 15 000 тонн на рік і працює в чотири зміни. Матеріали зі старих вікон постачаються зовнішніми переробниками. Перед цим вони попередньо сортуються та очищуються. Потім матеріали проходять багатоступеневий процес очищення та фільтрації для отримання високоякісних гранул, які разом із первинним матеріалом використовуються у виробництві віконних профілів.

Доктор Пітер Мросік, власник і генеральний директор компанії profine, підкреслює стратегічну важливість цього кроку: "Ми в profine твердо переконані, що стійкість відіграє важливу роль у розвитку компанії".

Компанія випускає профільну систему Kömmerling ReFrame, яка виготовляється зі стовідсоткового переробленого матеріалу. Крім того, інші профілі містять принаймні 55% переробленого матеріалу.

Український виробник профільних систем також приєднався до світової тенденції, оголошуючи про використання вторинної сировини для виробництва ПВХ-профілю WDS.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23116