profine Group запустив завод з перероблення старих вікон у Німеччині
Фото: profine Group

profine Group запустив завод з перероблення старих вікон у Німеччині

profine Group ввела в експлуатацію переробний завод у Пирмазенсі, Німеччина. Як повідомили в пресцентрі компанії, завод працює з січня 2024 року, а офіційне відкриття відбулося у березні.

Переробний завод має потужність 15 000 тонн на рік. Працює в чотири зміни.
Матеріали зі старих пластикових вікон постачаються сторонніми переробниками. Їх попередньо сортують та очищають. Далі проходить багатоступеневий процес очищення та фільтрації для отримання високоякісних гранул, які разом із первинним матеріалом переробляються у віконні профілі.

Доктор Пітер Мросік (Dr. Peter Mrosik), власник і генеральний директор profine, підкреслює стратегічну важливість підходу: «Ми в profine твердо переконані, що стійкість відіграє важливу роль у розвитку компанії».

Компанія виробляє профільну систему Kömmerling ReFrame, яка виготовлена зі стовідсоткового переробленого матеріалу. Інші профілі містять принаймні 55% переробленого матеріалу.

Український виробник профілів також долучився до світової тенденції та заявив, що використовуватиме вторинну сировину для виробництва ПВХ-профілю WDS.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 23116