У червні ift Rosenheim проведуть «Дні дверей та воріт у Розенхаймі» 2024
Фото: ift Rosenheim

У червні ift Rosenheim проведуть «Дні дверей та воріт у Розенхаймі» 2024

На початку червня відбудуться «Дні дверей та воріт у Розенхаймі». Інститут віконних технологій ift Rosenheim проведе галузеву зустріч 5-6 червня 2024 року в Німеччині.

А українські фахівці на цьому тижні (24 червня) матимуть можливість послухати онлайн доповість «Клімат. Безпека. Віконні конструкції» від дипломованого інженера, PR та комунікації ift Rosenheim Юргена Беніца (Jürgen Benitz).

Цьогорічний німецький захід проходитиме під гаслом «Двері + ворота: кліматично безпечно + розумно». Програма включатиме 23 лекції, присвячені викликам і можливостям, що виникають у зв’язку зі сталим розвитком і кліматичною безпекою.

Професор Йорн Петер Ласс (Jörn P. Lass), директор Інституту ift Rosenheim, розповість про новий Регламент ЄС щодо будівельних виробів та питання стійкості до змін клімату. Інші доповідачі розглянуть вплив стійкості та цифровізації на розвиток індустрії дверей і воріт, а також перспективи на 2025 рік, включаючи шляхи виходу з будівельної кризи.

Практичні теми, які будуть обговорюватися, включатимуть лекції про звукоізоляцію, зламостійкість, захист від вандалізму, використання технологій «розумного дому», встановлення протипожежних дверей та поради щодо захисту від хакерських атак.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23183