Сталий розвиток та кліматичну безпеку обговорять на «Дні дверей та воріт у Розенхаймі»
Фото: ift Rosenheim
5-6 червня 2024 року відбудуться Дні дверей і воріт у Розенхаймі

Сталий розвиток та кліматичну безпеку обговорять на «Дні дверей та воріт у Розенхаймі»

На початку червня пройдуть «Дні дверей та воріт у Розенхаймі». Інститут віконних технологій ift Rosenheim проведе галузеву зустріч 5-6 червня 2024 року в Німеччині.

А вже цього тижня, 24 червня, українські спеціалісти матимуть змогу долучитися до онлайн лекції на тему «Клімат. Безпека. Віконні конструкції», яку проведе дипломований інженер та фахівець з PR та комунікацій ift Rosenheim Юрген Беніц (Jürgen Benitz).

Захід у Німеччині пройде під девізом «Двері + ворота: кліматично безпечно + розумно». 23 лекції будуть присвячені зобов'язанням, а також можливостям, які виникають у зв'язку зі сталим розвитком та кліматичною безпекою. Як наголошують в Інституті, галузь має готуватися до того, щоб двері та ворота відповідали змінним вимогам: клімату та цифрової безпеки.

Професор Йорн Петер Ласс (Jörn P. Lass), директор Інституту ift Rosenheim, розповість про новий Регламент ЄС щодо будівельних виробів і про те, чи враховуються у ньому стійкість та стійкість до змін клімату. Інші доповідачі розглянуть стійкість та цифровізацію як рушії індустрії дверей і воріт, а також перспективи на 2025 рік із шляхами виходу з будівельної кризи.

Будуть порушені практичні теми, зокрема лекції про звукоізоляцію, зламостійкість, захист від вандалізму, розумний будинок у практичному використанні, встановлення протипожежних дверей або поради, як захиститися від хакерських атак.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 23183
Віконні ручки HOPPE. Серія Гамбург - може (майже) все.