Profine Ukraine запускає систему дверних порогів PremiPlan Plus
Фото: profine Group

Profine Ukraine запускає систему дверних порогів PremiPlan Plus

WKC VI: Frontale Edition, online
Компанія "Профайн Україна" оголосила про запуск нового продукту на українському ринку — систему дверних порогів PremiPlan Plus. Ця система була розроблена ще у 2018 році у співпраці з profine Group, експертом у галузі плоских дахів alwitra та компанією ACO, відомою своїми комплексними рішеннями з управління дощовими та стічними водами.

PremiPlan Plus активно впроваджується на український ринок, про що повідомив комерційний директор "Профайн Україна" під час онлайн конференції WKC VI: Frontale Edition.

Система складається з нульового порогу, розширювача Purenit, кутових кронштейнів з нержавіючої сталі, з'єднувальної пластини з пластмасовим покриттям, ущільнювальної плівки Alwitra EVALON® для герметизації та спеціального жолоба ACO "Profiline free". Вона підходить для використання у віконних та дверних конструкціях і може бути інтегрована в системи 76 AD/MD та 88 AD/MD.

PremiPlan Plus отримала сертифікат від ift Rosenheim, підтверджуючи високий клас повітропроникності 9А. Крім того, з урахуванням частіших екстремальних погодних умов, система була протестована на герметичність під час інтенсивних опадів, що імітують "зливу століття". Під час випробувань з висоти 26 метрів моделювався проливний дощ із кількістю опадів 795 л/(с×га) або 4,77 мм/хв, і система виявилася водонепроникною. Для порівняння, сильний шторм характеризується інтенсивністю 400-600 л/(с×га) або 2,4-3,6 мм/хв, тоді як в Україні інтенсивність зливових опадів досягає 0,6-1,6 мм/хв.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23206
Алюмінієві профілі Profilco