В Україні з’явиться система безбар’єрних дверних порогів від Kömmerling
Фото: profine Group

В Україні з’явиться система безбар’єрних дверних порогів від Kömmerling

WKC VI: Frontale Edition, online
«Профайн Україна» запускає новий продукт — систему дверних порогів для безбар’єрного проходу. PremiPlan Plus — новинка для українського ринку. Вона була розроблена в 2018 році у співпраці між profine Group, спеціалістом із систем плоских дахів alwitra та ACO, яка комплексно підходить до управління дощовими та стічними водами.
Зараз PremiPlan Plus максимально впроваджують на український ринок. Про це заявив комерційний директор Profine Ukraine Олександр Сіряченко на онлайн конференції WKC VI: Frontale Edition.

Система PremiPlan Plus складається з нульового порогу, розширювача Purenit, кутових кронштейнів з нержавіючої сталі й з'єднувальної пластини з пластмасовим покриттям, ущільнювальної плівки Alwitra EVALON® для герметизації та спеціального жолоба ACO «Profiline free».

PremiPlan Plus можна використовувати у віконних та дверних конструкціях. Інтегрована в системи 76 AD/MD та 88 AD/MD. Отримано сертифікат від ift Rosenheim, що система має клас повітропроникності 9А. Звукоізоляція досягає до 44 дБ.

Компанія також врахувала все частіші екстремальні погодні умови та протестувала PremiPlan Plus на герметичність в умовах надінтенсивних опадів, що імітує так звану «зливу століття». Проливний дощ із кількістю опадів 795 л/(с×га) або 4,77 мм/хв моделювався з висоти 26 метрів (приблизно багатоповерхівка) й вода не проникала в систему.
Для порівняння, сильний шторм має близько 400-600 л/(с×га) або 2,4-3,6 мм/хв. В Україні інтенсивність зливових опадів досягає 0,6-1,6 мм/хв.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 23206
Алюмінієві профілі Profilco