AGC розширив пропозицію низьковуглецевого скла, включивши вогнестійке скло Pyrobel
Фото: AGC Glass Europe

AGC розширив пропозицію низьковуглецевого скла, включивши вогнестійке скло Pyrobel

Виробник флоат-скла AGC Glass Europe оголосив про запуск низьковуглецевого вогнестійкого скла Pyrobel. Як зазначають у компанії, це дозволить задовольнити висхідний попит ринку на скло зі зниженим вмістом вуглецю.

AGC Glass Europe використовує комплексний підхід до всього ланцюжка створення вартості. Йдеться про використання вторинної сировини, екологічно чистої сировини, ефективних плавильних печей, відновлюваної енергії та оптимізації транспортування між об’єктами AGC Group для кінцевих процесів.

Скло Pyrobel з низьким вмістом вуглецю забезпечує таку ж естетику, якість, технічні характеристики та вогнестійкі властивості, як стандартне Pyrobel. Зараз доступні Pyrobelite 10 (товщина 11 мм, клас вогнестійкості EW30), Pyrobel 16 (17 мм, EI30) та Pyrobel 25 (26 мм, EI60).

Компанія зараз оновлює екологічну декларацію продукту (EPD) для низьковуглецевого скла Pyrobel. AGC анонсує, що перевірені EPD будуть опубліковані через кілька місяців після незалежної перевірки.

Виробництво низьковуглецевого скла є загальною тенденцією на ринку. Міжнародні виробники скла у різних варіаціях пропонують скло, яке зменшує вплив на навколишнє середовище. Наприклад, Saint-Gobain Glass використовує склобій та зелену енергію, Pilkington — водень замість природного газу. Скло з низьким вмістом СО2 також виробляє Guardian Glass.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 23207