«Века Україна» до кінця року планує додати в асортимент нову концепцію порогів
Слайд: VEKA Ukraine

«Века Україна» до кінця року планує додати в асортимент нову концепцію порогів

WKC VI: Frontale Edition, online
Компанія VEKA Ukraine анонсувала впровадження нової концепції порогів на українському ринку. Про це повідомив регіональний представник компанії Микола Бондаренко під час онлайн-конференції WKC VI: Frontale Edition. Офіційний запуск очікується у четвертому кварталі цього року.

Фахівці VEKA працювали над вдосконаленням терміну служби порогів. Пан Бондаренко зазначив, що інженерам вдалося покращити характеристики дверей завдяки новій технічній концепції порогів.

Нововведення полягає у можливості заміни захисних алюмінієвих та декоративних пластикових накладок без необхідності змінювати весь поріг. Крім того, нова концепція передбачає використання єдиного порогу у системах VEKA шириною 70, 76 та 82 мм, що дозволяє зберігати на складі лише одну позицію.

Ця концепція також підтримує принцип безбар'єрності, або "нульового" порогу, з можливістю облаштування термічного розриву. Були розроблені додаткові профілі для коректного облаштування термічного розриву та підсилення порогу при динамічних навантаженнях.

Висота порогу становить 20 мм.

Також VEKA оголосила, що планує вивести на ринок України розсувну систему VEKAMOVE 76 в третьому кварталі 2024 року.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Связанный контент
Идентификатор: 23211
Виробництво вікон Viknar`off